برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟

استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.  ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی
تعداد زمان لازم پخت
برای 6 نفر 1 ساعت و 15 دقیقه

خنده بازار گوجه ,استانبولی ,فرنگی ,پلو ,لازم ,برنج ,گوجه فرنگی ,استانبولی پلو ,می باشد ,باشد که ,تهیه استانبولیمنبع

آیا میدانستید ؟!

دانستنی های علمی و جالب

دستور پخت مربای خوش عطر گل محمدی تازه

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

درباره میزان قند خون و نتیجه آزمایش آن بیشتر بدانید

فال حافظ و آداب آن !

آموزش “حذف اکانت تلگرام” (delete account telegram)

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی setayeshemdad بهار تخفیف امیر تیتان اخبار سایت بلگ بیست گنج رنج ارزان ترین فروشگاه اینترنتی طرحان آذین ahn1369009